Studentstäd Studentrabatt Studentnytta

Sveriges bästa studentstäd med kraftig studentrabatt din studentnytta paketerad i ett kinderägg. 3 överraskningar i en.

studentnytta paketerad i ett kinderägg

studentnytta paketerad i ett kinderägg

Studentstädning

Att studera innebär för många en hög studiebörda. Inlämningsuppgifter ska vara inne före en viss deadline och tentor ska skrivas. Ibland är studentlivet hektiskt. Vi på Jourstäd Umeå AB erbjuder därför studenter städning. Vi förstår att studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och därför erbjuder vi städning till ett reducerat pris. Studieron blir bättre i ett städat rum och miljön spelar en stor roll i personers välmående. Vi riktar oss till alla studenter, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensam i en lägenhet. Vid delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor? Framförallt de gemensamma ytorna såsom badrum och kök. Regelbunden städning minskar smittorisken och ökar trivseln.

Att få en offert är kostnadsfritt. Som företag inser vi att människor har olika behov. Vi har listat vad som ingår i vår hemstädning och det går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster till ett högre pris. Det är alltid en och samma person som kommer vid hemstädningen och det är kunden som bestämmer när städningen ska ske. Vi kan utföra städning både när kunden är hemma eller frånvarande.

För oss på Jourstäd Umeå AB är miljön viktig. Vi använder medel och städmetoder som är miljövänliga. Medel används endast vid grövre städning. För att torka rent ytor använder vi mikrofiberdukar med vatten.

I studentlivet finns det möjligheter att gå kurser både via universitet i Sverige och utomlands. Vid längre resor kan vi på Jourstäd sköta städningen under tiden som du är borta. På sommar- och jullovet likaså. Ibland finns inte tid eller möjlighet att städa. Då kan vi på Jourstäd ta över och vi kan snabbt presentera en offert. Detta gör att våra kunder inte behöver vänta längre tider på att ta del av den önskade tjänsten.

Jourstäd AB i Umeå erbjuder tjänster både till företag och privatpersoner i Umeå med omnejd. Som student kan du ta del av våra tjänster till ett reducerat pris.

 

Studentstädningar

Jourstäd har nu lanserat studentstädning.se för att efterfrågan på studentstädningar har varit enormt stor. Vi vill genom att erbjuda just studentstäd till bra pris och till väl utförd tjänst möta denna efterfrågan.

Studentstäd är generellt flyttstädning till just studenter och vi erbjuder allt inom städ som fönsterputsning, städning, flyttstädning osv.
Jourstäd fick idèn att införa detta så att det blir billigare för er studenter vid kommande flytt och vill genom att ha en hemsida som riktar sig till just er för att göra det lätt att boka och göra prisförfrågan direkt via nätet.

Jourstäd har Sveriges bästa priser på all städning. Flyttstädning är det vi jobbar mest med och det har varit uppskattat av alla studenterna att vi erbjuder “studentrabatt” då vi vet att just studenter har det ansträngt ekonomiskt.

 

Anpassningsbar studentstädning

Alla studenter har möjlighet att nyttja våra tjänster, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensam i en lägenhet. Om du har delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor? Många gånger är detta en god idé för sämjan, men även för att ha ett hygieniskt och fräscht hem.

Våra offerter är kostnadsfria och då vi diskuterar vad ni ska ha i ert paket ger vi era önskemål rum. Det finns en speciell lista för vad som ingår i hemstädning, men det går så klart går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster till ett lite högre pris. För att göra det tryggt och bekvämt för dig är det alltid samma person som kommer och städar, du har möjlighet till att styra när du önskar få hjälp och du bestämmer själv om du vill vara hemma eller ej.

För oss på Jourstäd är miljön viktig, därför använder vi medel och städmetoder som är miljövänliga. Vi använder inte medel om det inte krävs och självklart blir det ändå rent och fint. Som student kan du även ta del av våra andra tjänster till ett reducerat pris. Hör av dig för en offert och mer information. Välkommen!

Vi erbjuder gratis offerter och du kan kontakta oss dygnet runt för en offert eller prisförfrågan på städning.

 

STÄDFIRMA SVERIGE

Jourstäd Sverige hjälper till med städ i Sverige. Din städfirma Sverige. Städning utförs av erfaren personal som har lång erfarenhet av städ. Vi strävar efter att ha bra priser på all vår städning. Städ skall trots lågt pris utföras noggrant och med lyhördhet för vad just ni som kund önskar få utfört inom städningen. Vi har hållit på med städning i många år och har god erfarenhet inom branschen. Studentstädning med bra villkor och rabatter. Specialister på flyttstädning har gjort att vi på kort tid har etablerat oss i hela Sverige för att leverera flyttstädningar i Sverige till Sveriges bästa villkor och priser. Vårt motto är att en nöjd kund är bästa reklamen.

Städ i hela Sverige

Inom städ utför vi allt som kunderna efterfrågar. Städservice på era villkor och bra priser med “Studentrabatt” på all slags städ. Städningen bokar vi in på en tid som passar oss och er. Städning erbjuds till både privatpersoner och företag. Välkomna att kontakta oss för era städ önskemål.

Flyttstädning till rätt pris i hela Sverige!

Jourstäd är en kundnära städfirma med prisvärda tjänster inom flyttstädning, fönsterputsning och mycket mer! Vi finns i nästan hela Sverige, från norr till söder och anstränger oss för att göra din vardag lite enklare. Vi hjälper till med städning både hemma och på din arbetsplats och många gånger kan vi hjälpa dig med väldigt kort varsel.

Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig! Du kan nå oss på 0738-41 95 67 för att boka städning direkt!

 

KONTAKTFORMULÄR

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 3 =

Scroll Up