Städning Jönköping

Boka in din städning i Jönköping med oss på Jourstäd

 

Städning

Jourstäd erbjuder våra städtjänster till alla i Jönköping med omnejd och vi erbjuder all form av städning bland annat, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputsning, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning och allergistädning.

Vi erbjuder tjänster du kan nyttja vid enstaka tillfällen eller så kan du skaffa abonnemang på städning. Självklart så håller vi allt material som ska användas så ni slipper tänka på det.

Byggstädningar utförs samt golvvård. Rutavdrag direkt på fakturan.

 

Städning - Jönköping

Städning – Jönköping

 

När du kontaktar oss får du alltid snabbt svar. Vi har öppet dygnet runt och vi har personal att skicka ut med kort varsel. Vår målsättning är helt nöjda kunder och vi är lyhörda inför dina önskemål. Både privatpersoner och företag kan vända sig till oss för städhjälp. Välkomna!

 

 

Arbetsområden

Vi utför städning och städservice inom Jönköping med omnejd och våra tjänster finns tillgängliga för både privatpersoner och företag.

En ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats, det är även ett sätt att spara pengar på sjukdomsbortfall. Rätt typ av städning gör så att blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Då vi vill vara ett grönt företag använder vi städmetoder och städprodukter som är skonsamma för miljön, och så gott som alla är certifierade antingen av Svanen eller Bra Miljöval.

Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en så bred målgrupp som möjligt och ger därför utrymme till våra kunders önskemål. 50% RUT-avdrag direkt på fakturan för de som har rätt till det. Vi erbjuder även hjälp att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera era önskemål och idéer.

 

Miljövänlig städning

När vi städar använder vi nästan alltid dukar och trasor av mikrofiber, som används enbart med vanligt vatten. Om en grovstädning eller grovrengöring krävs som gör att vi måste använda kemikalier så väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att få svar inom 1 timme.

 

Frågor & svar – städning

  • Ingår material? Allt material som ingår i vanlig städning ingår i priset.
  • Utför ni allergistädning? Ja meddela oss innan så ordnar vi det.
  • Är det samma person som kommer vid hemstädning? Ja alltid samma person. 

 

https://jourstadjonkoping.se/kontakta-oss/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =

Scroll Up