Städfirma Borås

Städfirma Borås

 

Är det städning på gång? Vi utför alla former av städning i Borås och runt omkring till både privatpersoner och företag. Vi förstår att det ibland kan kännas övermäktigt att utföra en ordentlig hemstädning, det kan vara hälsa, jobb eller ork som ställer till det. Då finns vi att anlita. Vår personal har god erfarenhet och arbetar snabbt och gör att du snabbt får rätt på oredan. Självklart erbjuder vi både fasta priser och timpriser så du har möjlighet att välja det som passar dig bäst. Hör av dig så ordnar vi en kostnadsfri offert på hemstädning.

Testa oss, du kommer bli nöjd!

 

Städning

Jourstäd erbjuder våra städtjänster till alla i Borås med omnejd och utför bland annat, flyttstädning,  fönsterputsning, kontorsstädning, trappstädning, byggstädning, hemstädning,  lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, allergistädning… jag tror du förstår – vi erbjuder all form av städning.

Vi erbjuder tjänster du kan nyttja vid enstaka tillfällen eller så kan du skaffa abonnemang på städningen. Självklart så står vi för allt material som ska användas så ni slipper tänka på det.

Vid byggstädningar utförs även golvvård. Rutavdrag direkt på fakturan.

 

Arbetsområden

Vi utför städning och städservice inom Borås med omnejd och våra tjänster finns tillgängliga för både privatpersoner och företag. En ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats, det är även ett sätt att spara pengar på sjukdomsbortfall. Rätt typ av städning gör så att blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Då vi vill vara ett grönt företag använder vi städmetoder och städprodukter som är skonsamma för miljön, och så gott som alla är certifierade antingen av Svanen eller Bra Miljöval.

Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en så bred målgrupp som möjligt och ger därför utrymme till våra kunders önskemål. 50% RUT-avdrag direkt på fakturan för de som har rätt till det. Vi erbjuder även hjälp att förbereda din bostad inför visning och försäljning.

Kontakta oss för att diskutera era önskemål och idéer.

 

Miljövänlig städning

När vi städar använder vi alltid dukar och trasor av mikrofiber, som används enbart med vanligt vatten. Om en grovstädning och grovrengöring krävs som gör att vi måste använda kemikalier så väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att få svar inom 1 timme.

 

Städning

  • UTFÖR NI ALLERGISTÄDNING?

    Ja, meddela oss innan så ordnar vi det.

  • ÄR DET SAMMA PERSON SOM KOMMER VID HEMSTÄDNING?

    Ja, alltid samma person.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 13 =

Scroll Up