FLYTTSTÄDNING ROSVIK

Flyttstädning Rosvik

Boka er flyttstädning i Rosvik.

Långårig vana av att flyttstäda.

Vi har bästa priserna och bästa kvaliten på våra jobb i hela Norrbotten.

Dessutom generösa garantier.

 

Miljövänliga medel och bra priser

För oss är det viktigt att vara ett grönt företag och använder därför miljövänliga medel och metoder i all vår städning. Miljömedvetenheten i Sverige växer hela tiden vilket vi gör vårt yttersta för att kunna möta på bästa sätt. Hos Jourstäd Luleå kommer du kunna känna dig trygg med en städning utan onödiga kemikalier.

I Rosvik erbjuder vi fönsterputsning av inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm.
Vi hjälper till med fönsterputsning vid byggstädningar och renoveringar. Enstaka uppdrag eller återkommande. Vi erbjuder även fasta priser på fönsterputsning årsvis höst och vår för er som önskar.

Jourstäd utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag. Kontakta oss för en offert på fönsterputs. Inget jobb är för stort eller för litet. Material ingår alltid i våra priser.

Vi satsar hårt på att hjälpa alla med att flyttstäda och våra flyttstädningar innehåller allt och vi utför jobben proffsigt och med en nöjd kund som slutresultat.

 

Flyttstädning

 • HAR NI GARANTI PÅ FLYTTSTÄDNINGEN?

  Ja, vi har en veckas städgaranti som kan förlängas om ni meddelar oss.

 • DRAS RUT DIREKT PÅ FAKTURAN?

  Ja vi drar rut direkt vid fakturering.

 • VARFÖR ÄR INTE DÖDSBON AVDRAGSGILLA?

  Enligt SKV så är kravet att det skall vara en fysiskt levande person.

 • SKA KYL & FRYS VARA AVSTÄNGDA?

  Ja, avfrostade med öppna dörrar.

 • INGÅR MATERIAL?

  Allt material ingår i priset.

   

   

  SANERING Rosvik

  Om du behöver hjälp med att utföra en sanering i Rosvik med omnejd finns vi på Jourstäd Rosvik att tillgå. Vi har mångårig erfarenhet av saneringsarbete. En välutförd sanering leder till en hälsosammare inomhusmiljö och kan till och med vara ett måste för att lokalen ska kunna inhysa människor.

   

  Sanera efter bränder

  I samband med att en brand har ägt rum måste lokalen saneras så att den blir beboelig igen. Förkolnade rester kan innebära en hälsorisk och kan till och med vara giftiga. Vid bränder uppstår även giftiga rökgaser som är mycket ohälsosamma att inandas, vilket gör bland annat en utvädring av lokalen är en nödvändig åtgärd. I t ex vinylgolv som har eldhärjats avdunstar giftiga gaser efter det att de har brunnit. Det finns många saker att ta hänsyn till. Vi på Jourstäd Luleå är utbildade för att veta hur vi gör en lokal ofarlig att vistas i igen.

  Vattenskador

  Om en bostad har blivit översvämmad genom att rör har sprungit läck eller att golvbrunnen har läckt upp vatten kan bostaden bli vattenskadad. För att inte mögel skall uppkomma krävs då en ordentligt utförd sanering då mögel medför hälsorisker, för någon som har allergier kan mögel vara väldigt skadligt. Vid saneringen ställer man ut kraftiga fläktar som ska torka ut bostadens ytor och möjliggöra en hälsosammare ventilation. Om skadan inte åtgärdas kan den leda till bakteriehärdar samt att skadan ytterligare förvärras och kan gå djupare in i väggar och golv. Innan en sanering mäts fuktighetsgraden hos väggar och golv noggrant med en speciell mätare, för att man ska kunna ta ställning till hur pass stor skadan är och om den behöver vidare åtgärder.

   

  Skadeinsekter och skadedjur

  Om en lokal har drabbats av råttangrepp och andra skadeinsekter som till exempel mal, mjölbaggar, myror med mera måste den saneras. Helst sker detta genom att man anlitar den ovannämnda saneringsfirman som då kommer ut och besprutar lokalen. I samband med denna besprutning måste man lämna lokalen tom och kan inte vistas i den under de kommande timmarna. Detta för att de kemikalier som man använder sig av vid saneringen kan vara skadliga även för människan att inandas. Vid behov hjälper vi er att utföra en sanering efter detta så ni kan nyttja ert hem eller lokal efteråt.

   

  Jourstäd Rosvik

  Tel: 073-841 95 67 (Dygnet Runt)

  E-post: info@jourstadlulea.se

  Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

   

  BOKA HÄR

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + fjorton =

Scroll Up