Flyttstädning Arboga

Flyttstädning Arboga

Jourstäd Arboga är en kundnära städfirma i Örebro med prisvärda tjänster inom flyttstädning, fönsterputsning mm. En av Örebros bästa städfirmor!

Flyttstädning

Vi på Jourstäd hjälper till med flyttstädning, städning,fönsterputsning m.m. Vi är specialister på alla former av städning och lämnar fasta och löpande priser på många av våra tjänster, bl a inom flyttstädning. Vi utför städjobb inom Örebro med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. Är du ute efter hjälp med din flyttstädning, så titta gärna in på städlistan där ni ser vad som ingår i vår flyttstädning, ni finner den under fliken flyttstädning.

Vår personal har god erfarenhet och arbetar snabbt och gör att du snabbt får rätt på oredan. Självklart erbjuder vi både fasta priser och timpriser så du har möjlighet att välja det som passar dig bäst. Hör av dig så ordnar vi en kostnadsfri offert.

 

En miljövänlig städfirma

Vi på Jourstäd anstränger oss för att vara en grön städfirma som inte  och vi försöker att alltid skona miljön genom att använda oss av miljövänliga städmetoder och medel i all vår städning. Vi vill att de tjänster vi erbjuder ska matcha den efterfrågan som finns och erbjuder därför miljövänliga städtjänster till bra priser och med hög flexibilitet.

Vid en flyttstädning ansvarar vi för att de inflyttande ska vara nöjda vid inflyttningen. Vår tjänst är heltäckande, men ett fåtal saker ingår ej; persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, klistermärken, tejp, häftmassa mm på målade ytor. Fönsterputsning ingår alltid när temperaturen tillåter. Vi lämnar en Nöjd Kund Garanti på all vår flyttstädning, denna kan nyttjas om hyresvärden eller den inflyttade inte är nöjd. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

Flyttstädningar till privatpersoner är avdragsgilla med 50% direkt på fakturan om man fyllt 18 år samt har rätt till RUT-avdraget. När det gäller dödsbostädning och tjänster kring dem så är dessa inte avdragsgilla.

Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

 

 

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

Din bostad måste vara helt tömd på både saker och sopor. Vi ber dig att även titta igenom alla skåp en extra gång innan vi kommer, detta för att säkerställa att det verkligen är tomt.

Om vi behöver en portkod ska detta meddelas oss i förväg. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd, gärna med öppna dörrar. Efter flyttstädning så slår vi på kyl och frys.

https://jourstadorebro.se/kontakta-oss/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =

Scroll Up