Daglig städning

Daglig städning

 

OM VÅR DAGLIGA STÄDNING
Jourstäd är en av de kunnigaste aktörer när det kommer till daglig städning. Vi har lång erfarenhet och vet att vi alltid kan erbjuda god kvalitet på de tjänster vi utför. Vi förstår att det inte alltid går att få vardagen att gå ihop med alla aktiviteter och saker som måste göras, därför erbjuder vi vår hjälp och kompetens och hoppas underlätta din vardag genom att eliminera stressen som rör hemstädningen. Få tid över till annat med hemstädning från Jourstäd!

 

Välj själv när städningen ska utföras

Tack vare god kompetens vet vi hur vi på kortast möjliga tid får bästa möjliga resultat. Vi förstår att den tid som vi spenderar hemma hos dig är värdefull och vill därför inte spendera mer tid än vad som krävs hos dig. Vi städar överallt där du önskar få rengjort, oavsett om det ser rent ut eller inte. Du sätter standarden på din städning och vi vet att det ibland kan se rent ut utan att vara hygieniskt. Du kan vara säker på att städningen blir korrekt utförd. För att vara flexibla kan du i stor utsträckning själv välja när du önskar att vi ska utföra städningen. Allt sker på dina villkor och vi anpassar oss efter det. Är det något annat som du vill att vi tänker på ber vi dig att meddela oss så vi kan anpassa oss.

Om du har fler frågor eller om du vill ha en offert så är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer se till att du får den hjälp som du behöver och blir nöjd.

 

Skicka efter offert

 

https://jourstadsverige.se/daglig-stadning/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − elva =

Scroll Up