Att tänka på vid kontorsstäd

Kontorsstädningar är något som vi gärna hjälper till med. Vi har många nöjda kunder idag och välkomnar gärna fler kontorsstädningar. Vi städar ert kontor samt tillhandahåller fönsterputs om ni så önskar. Fönsterputsning kan beställas separat eller att det skall ingå i kontorsstädningen. Vi sköter kontorsstädningar även under helger och kvällar, kanske passar det er bättre att få kontoret städat under tider då ert kontor är obemannat. Kontorsstäd på era önskemål och villkor helt enkelt. Kontorsstädningar som sköts på tider som passar er brukar vara ett uppskattat önskemål. Vårt mål är att tillgodose era och våra kunders önskemål. Kontorsstäd skall kännas enkelt och bekvämt. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert.

Att tänka på vid kontorsstäd

Att tänka på vid kontorsstäd

  • Se till att ha bortplockat
  • Stäng alla fönster för att undvika korsdrag
  • Vinkla ner persiennerna för att undvika att bränna blommornas blad
  • Frigör utrymmen ni vill ha utfört kontorsstäd på

 

Kontorsstädningar är något som många företag väljer att investera i då man sett hur mycket det ökar trivseln. Vi har många nöjda kunder idag och välkomnar gärna fler kontorsstädningar. Hur er städning ska se ut bestämmer ni själv och det finns möjlighet att välja till fönsterputsning på rullande schema eller för enstaka tillfällen.

 

Kontorsstädningen kan utföras på helgen

För att göra det enkelt för er kan vi även sköta kontorsstädningar under helger och kvällar, för många passar det lite bättre att få kontoret städat under tider då det är obemannat eller mindre verksamhet. En tjänst baserad på era önskemål och villkor helt enkelt. För oss är det viktigt att ni känner er väl bemötta och vårt mål är att tillgodose våra kunders önskemål. Vi vill att våra tjänster ska kännas enkla och bekväma. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert.

 

Skicka efter offert

 

https://jourstadsverige.se/kontorstadning/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 6 =

Scroll Up