Allt du behöver veta om våra städtjänster

VILKA TYPER AV STÄDTJÄNSTER ERBJUDER VI?
Vi erbjuder ett flertal olika hushållsnära tjänster du kan boka. Olika tjänster har olika innehåll, det är därför viktigt att du bokar rätt tjänst för att få med det du önskar i din beställning.

I samband med beställning skickar vi ut en bokningsbekräftelse där det framgår vilken tjänst som bokats. I våra villkor nedan framgår vad varje tjänst innefattar, samt vilka förutsättningar du som kund behöver tillhandahålla för att tjänsten ska kunna slutföras. Nedan – allt du behöver veta om våra städtjänster.

Om Jourstäd

Flyttstädning inom hela Sverige till rätt pris! – vi hjälper dig att få tid med annat!

KVALITET TILL RÄTT PRIS – Allt du behöver veta om våra städtjänster
Jourstäd är ett företag som har varit igång i många år och har kunskapen om hur en städning ska gå till. Vi använder miljövänliga medel och har som mål att finnas där när andra har stängt. Vi har tystnadsplikt som vi ser hårt på och ni kan med förtroende vända er till oss. Vill ni ha kvalitet till rätt pris? Kontakta oss!

Vår affärsidé – Allt du behöver veta om våra städtjänster

Jourstäds personal och ledning har utbildning inom all slags städning och har flerårig branschvana. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag och kan erbjuda er som kunder en mångsidighet och ett mervärde i och med de breda kunskaper vi har. Hos oss är kunden alltid i centrum, och vårt mål är att alltid möta våra kunders behov och önskemål med bästa möjliga flexibilitet. Vi tar oss gärna lite extra tid och hjälpa de som är äldre med att sköta städningen när man inte orkar längre. Vi förstår att många vill bo kvar i sitt hem även på äldre dar och då kan det behövas en hjälpande hand.

Miljövänlig städfirma – Allt du behöver veta om våra städtjänster

Vi på Jourstäd anstränger oss för att vara en grön städfirma och vi försöker att alltid skona miljön genom att använda oss av miljövänliga städmetoder och medel i all vår städning. Vi vill att de tjänster vi erbjuder ska matcha den efterfrågan som finns och erbjuder därför miljövänliga städtjänster till bra priser och med hög flexibilitet.

Arbetsområden för städning – Allt du behöver veta om våra städtjänster

Vi finns tillgängliga för kunder i hela Sverige och hjälper både privatpersoner och företag. Vi erbjuder oftast både studentrabatt och pensionärsrabatt. Hör av dig för offert. Vi lovar alla som kontaktar oss att få svar inom 1 timme.

 

https://jourstadsverige.se/kontakt/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =

Scroll Up